Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AL

Aloren

22. 4. 2012 16:19
Pane,

většina národa se chová slušně, nekrade, pracuje, někde pracuje hodně a za hodně málo peněz, čím si to ti lidé zaslouží ???Lidé jsou zodpovědní, pracují, netunelují, nestýkají se s mafií, nekorumpují...Věřte, že  v politice a hlavně v naší vládě chybí odpovědnost  za své činy, morálka a čest !!!

4 0
možnosti
MK

wopi

22. 4. 2012 16:24
Re: Pane,

kdo ti nakukal tu blbost, že vláda určuje platy??

0 0
možnosti
AL

Aloren

22. 4. 2012 16:28
Re: Pane,

Vláda platy neurčuje, je potřeba číst celý text a pochopit smysl...!!!

0 0
možnosti
PR

Punikator

22. 4. 2012 22:36
Re: Pane,

A pod to se podepíši. Chybí osobní zodpovědnost politiků. Morálka a čest jsou abstraktní pojmy, ke kterým jsme nebyli vychováváni, ale osobní odpovědnost je konkrétně vynutitelná - ale kdo jiný, než politici by na ně samé tento bič měl uplést? A když vidím, jak si "snižují platy", jak ochotní jsou ke ztrátě imunity, jak nechtějí mít zodpovědnost za nic a za nikoho...? Těžko to na sebe upletou sami. Možná to by byl hezký důvod pro stávku. Nikoliv pád vlády, ale osobní odpovědnost politiků! ;)

0 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2457x
Husákovo dítě, chorobnej optimista, příležitostnej salámista, bejvalej metalista, někdy divnej, určitě jinej, ale vždycky svůj. Živím se jako server administrátor, bavím se jako fotograf, výletník, komentátor a šašek.

Seznam rubrik