Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Jjezevec

22. 4. 2012 15:30
Dobrý článek.

Ale jak se zdá tak netáhla / odbory/ už zase nemají dost. Bohužel.

Nejraději by hodně peněz ale za málo a nejlépe za vůbec žádnou práci.

4 0
možnosti
EK

Y.N

22. 4. 2012 15:35
Re: Dobrý článek.

vy jste XXX

0 0
možnosti
MN

mirni

22. 4. 2012 15:30
doporucuji vam aby jste se podival na fotografie z cesty sev

eromoravaku vlakem .. jiste tam uvidite vyfocene Halo noviny, ale taky tam uvidite ruce ktere skutecne pracuji ... bez naramku s napisem SEX na vasich pestenych prstech .. jsou tam ruce ktere maji mozoly a poradne .. vazne si myslite ze mate pravdu?  navic vy jste se orientoval jen podle medii .. media uz dnes neuvadeji vse co se deje, ale jsou tendecne zamerena ... vy jste neslysel o cem bylo to hlavni v demonstraci .. o tom ze se tady krade ve velkem, ze korupce se nestiha, ze poslanci a vlada jsou neodvolatelni mocipani, ze nikdo nenese trestni odpovednost za to ze rozhazuji nase penize, ze ma pravice strach prijmout zakon a majetkovem priznani atd.  to vam nikdo nerekl ani nenapsal ... priste se prijdte taky podivat, protoze jinak jen cekate az za vas nekdo jiny neco udela jak si myslite ze tohle muze dopadat .. protoze uz neni co privatizovat tak nastoupily penezenky tech v nizsich nez poslaneckych a ministerskych postech  tedy ti dole ti uprostred a nevyhne se to ani zivnostnikum

9 0
možnosti
EK

Y.N

22. 4. 2012 15:38
Re: doporucuji vam aby jste se podival na fotografie z cesty sev

R^R^R^ jenže tihle komici to nepochopí dokud sami nespadnou na hubu;-€

0 0
možnosti
BR

Stobka

22. 4. 2012 15:20
To jste si popletl s těmi odboráři

Vůbec nechtějí za méně práce více peněz, jak píšete. Ale za stejnou práci normální výplatu, a ne stále méně a méně. Málokdo ví, co dál dělat, aby se situace zlepšila. Ale všichni, kteří tam vedle mě stáli na tom Václaváku, jsme se shodli v jednom: Chceme, aby se s námi jednalo slušně.

5 0
možnosti
EK

Y.N

22. 4. 2012 15:40
Re: To jste si popletl s těmi odboráři

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2457x
Husákovo dítě, chorobnej optimista, příležitostnej salámista, bejvalej metalista, někdy divnej, určitě jinej, ale vždycky svůj. Živím se jako server administrátor, bavím se jako fotograf, výletník, komentátor a šašek.

Seznam rubrik