Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

....takže....vy se vlastně domníváte...že syřani a další národy z jejichž řad sem míří uprchlíci i za tu cenu že utopí vlastní děti...jsou vlastně...jak to říci...??...mentálně méněcenní...protože si nedokážou ani vyhodnotit rizika svého počínání...a evropané jeto tady mají naučit...???

0 1
možnosti
LN

...aha...ahmned...vulgo minus...polický....

0 0
možnosti
PK

Je to tak trochu silna kava, myslim, ze me chut k jidlu nezpravi ani soulova klasika heart over mind, pro dnesek to bude Pugacheva.

0 0
možnosti
JH

Takže dnes opravdu radíte zlikvidovat Asada8-o?Islámský stát vám děkuje.

Jistěže Asad demokrat není a má toho na svědomí dost, ale fakt po zkušenostech z jiných zemí myslíte, že si po odstranění autokrata tamní obyvatelé padnou do náručí a začnou uvědoměle budovat demokracii?

K té tragédii. Rodina toho chlapečka neplula ze Sýrie. Vyrazili z Turecka, kde už jim válečné nebezpečí nehrozilo. na vině jsou ti, kteří živí dojem, že zde létají pečení holubi do úst a že se přijmou všichni zájemci (jak o syřanech pravila Merkelová).

9 2
možnosti
TH

Coze rekla Merkelova?

1 0
možnosti
RE

Ty ,,dva druhy uprchlíků" jsou taktikou IS v hanebném psychlogickém boji, s kterým si změkčilá  přežraná Evropa neví(nechce vědět) rady. Ať je to tak, či tak, uprchlická otázka nám nastaví zrcadlo, jako nikdo před tím.

4 0
možnosti
Foto

Tak to je fakt dobré:

 "Zemřel, protože zatímco EU a USA pomohly zlikvidovat, nebo přímo zlikvidovaly ostatní diktátory"

Tedy schvalujete vměšování do vnitřních záležitostí jiných států, mimochodem v Chartě OSN je zápsáno, že režím je vnitřní záležitostí, do kterého se nikdo nemá právo zvnějšku montovat.

A pak to dobří lidé samozřejmě prohrávají, když podporují špatné věci.

0 2
možnosti
ZS

Podívejme se také, jak to po likvidaci diktátorů v těch zemích vypadá:

Irák je sud střelného prachu, kde se válčí úplně stejně jako v Sýrii, jen se o tom u nás tolik nepíše. Vždyť velká část území dnešního IS patřila dřív Iráku.

Libye má po odstranění Kaddáfího dvě vlády, jejichž moc nesahá moc daleko za hranice Tripolisu nebo Benghází. Zahraniční dělníci a národnostní menšiny byly dílem vyhnány a dílem povražděny, kmeny se mydlí mezi sebou. Jediná ekonomická aktivita, která v bývalé nejbohatší zemi severní Afriky něco vynáší, je přeprava zástupů uprchlíků přes Středozemní moře.

Egypt si svého diktátora svrhl sám. Je jedinou výjimkou a panuje zde relativní pořádek, ale jen díky tomu, že se moci chopila armáda a krvavě potlačila veškeré aktivity Muslimského bratrstva.

6 0
možnosti
JF

No, dostanete od těch soc Kondelíků co proto...:-/

2 1
možnosti
ZS

Jen pro vyjasnění: ti uprchlíci ze Sýrie utíkají před Asadem nebo před IS? Média nám tvrdí jedno, vy druhé.

Studoval jsem v devadesátých letech se Syřany a podle jejich vyprávění měl sice život v jejich domovině své stinné stránky, ale rozhodně nemluvili o žádném teroru a vraždění. Neměli problém cestovat a režim je nejvíce obtěžoval tím, že po nich vyžadoval absolvování základní vojenské služby. Co tedy způsobilo ten náhlý obrat? Co způsobilo ten náhlý nárůst násilí?

5 1
možnosti
Foto

zkrátka někdo toužil velmi oslabit Syrii, aby zapomenula na Golany.

0 1
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2457x
Husákovo dítě, chorobnej optimista, příležitostnej salámista, bejvalej metalista, někdy divnej, určitě jinej, ale vždycky svůj. Živím se jako server administrátor, bavím se jako fotograf, výletník, komentátor a šašek.

Seznam rubrik