Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

Seffl

24. 6. 2012 9:30
Jmelí

:-)

0 0
možnosti
A

Alfie

24. 6. 2012 9:16
Naprostý souhlas (i se jmelím :-)!

Sice jsem vyrůstala na vesnici, ne na sídlišti, ale různých nebezpečných míst se tam našla spousta - však jsme je měli všechny dobře prozkoumané :-) Ale věděli jsme moc dobře, že když se nám něco stane, budeme ještě nádavkem doma potrestaní, že jsme tam neměli co pohledávat.

Ještě před deseti lety jsme se smáli "blbým amíkům", že musejí mít všude polopatické návody a směšná varování, protože neumějí používat rozum. A dneska? Za chvíli budou na nápojových automatech cedulky, že na ně nemáme lézt?

0 0
možnosti
JB

Vím, že něco vím?

17. 5. 2012 1:08
Karma

R^

0 0
možnosti
PR

Punikator

17. 5. 2012 10:51
Re: Karma

Děkuji! :)

0 0
možnosti
PJ

PájaZítra

16. 5. 2012 17:08
jmelí až do konce

ano, souhlas se vším, hlavně s pasáží:

"Nebo malé dítě, co evidentně blbne na jezdících schodech, dokonce za doprovodu rodičů a díky svojí rozjívenosti přijde o prsty na nohou a ještě chce odškodné? Tak to pardon, něco je tu naruby.

Neříkám, že tzv. „přirozený výběr přírody“ je humánní a politicky korektní přístup. Ale trošku se nám to tu s tím humanismem přehání, trošičku eliminujeme neštěstí a z nich plynoucí poučení tak, že lidská blbost, jako kapalina, vyplňuje mezery na které jsme „nepomysleli“ a tak zatímco se snažíme udělat svět kolem sebe ještě bezpečnější, zapomínáme na to, díky čemu jsme v tom dříve nebezpečném světě přežili my – na zdravou výchovu a selský rozum."

0 0
možnosti
PR

Punikator

16. 5. 2012 18:42
Re: jmelí až do konce

Děkuji, i za tu rostlinu v titulku! ;-)

0 0
možnosti
OKV

oldfashioned Kokodák v1

16. 5. 2012 17:01
...

příjemné a dobré čtení:-)R^

0 0
možnosti
PR

Punikator

16. 5. 2012 18:40
Re: ...

Děkuji! :)

0 0
možnosti
ŠB

stařec bez moře

16. 5. 2012 16:44
proč popisovat

tak jednoduché téma tak obsáhle? Přichází doba zkracování. Když se to děje s důchody a mzdami, promítněte to do délky blogu.

1 0
možnosti
PR

Punikator

16. 5. 2012 18:50
Re: proč popisovat

Proč? Protože můžu. Protože mi naštěstí nikdo nediktuje délku. I když uznávám, že svojí grafománií řadu čtenářů odrazuji. Nicméně držíc se hesla že i cesta je cíl, nespěchám k výsledku v holých větách a zkratkovitých frázích - kdybyste jenom tušil, milý starče, kolik myšlenek svého košatého stromu jsem osekal na holé pahýly větví tak, abyste se neprodíral klestím, ale plynule postupoval ke kořenům, jistě byste padnul na kolena a vděčně mi políbil ruku za to, že jsem neplýtval Vaším časem byť jen o pár vteřin déle. :)

Takže ano - promítl jsem zkracování i do délky svého blogu, jakkoliv to vypadá, že hýřím písmenky a opulentně se koupu v načechraných větách.

Pokud bych to zkrátil ještě více, potom by se vytratila i poslední iluze bohatství, kterou kolem sebe šířím, bohatství jazyka a víte jak bych pak působil? Jako stručný žebrák, zlostně bijící o zem holí a štěkající hesla, která by se vešla na protestní cedule. :) Ale to by mne asi nebavilo a Vás také ne. ;)

1 0
možnosti
JL

blueheart

16. 5. 2012 16:42
Aha takhle vypadaj děti z Jižáku

děti z Jižního Města. jednou jsem tam za komoušů zašel a byl to hororový zážitek projít ten obří panelák propojený rozmácenými dveřmi s počmáranými zdmi. To jste dopadl docela dobře. gratulace. R^

0 0
možnosti
PR

Punikator

16. 5. 2012 19:09
Re: Aha takhle vypadaj děti z Jižáku

Nevím jestli "dopadl" je to správné slovo, protože se cítím "ještě v letu". ;) :) Každopádně děkuji za Váš pozitivní komentář a věřte mi, že s vandalismem a sprejerstvím tady bojujeme dodnes. A naštěstí to tady už nevypadá tak depresivně a vybydleně, město pečuje o zeleň i veřejné plochy, domy jsou nově opláštěny...

Nicméně pořád je to komunitní bydlení, pořád slyšíte když soused nad Vámi spláchne a soused pod Vámi řve "Goooool!". A pořád je to tady taková "vesnice na vejšku", se vším co k tomu patří - lidi se bratří i nenávidí, děti rostou a vylétávají z hnízda... A některé, patrně ty zvrácené a postižené jako já, se vracejí, protože to tady na Jihu mají rádi. Je tu koncentrace lidí, všechno je dostupné pěšky, když přijdete o práci, tak nejste závislý(á) na autě a cenách paliva... Neděláte taxikáře svým dětem... Má to svoje pro i proti a pro mě to má víc pro než proti. ;) A teď, když vidím že zavírají politiky, tak se mi tu dýchá ještě lépe a radostněji! :)

0 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2457x
Husákovo dítě, chorobnej optimista, příležitostnej salámista, bejvalej metalista, někdy divnej, určitě jinej, ale vždycky svůj. Živím se jako server administrátor, bavím se jako fotograf, výletník, komentátor a šašek.

Seznam rubrik