Babák: Pravda se ukázala.

Pravda? Jaká pravda? Má pan Babák na mysli pravdu, že se choval jako hovado a že dostal přes držku? Tak to už víme dávno, to se nemuselo ukazovat... Nebo ta pravda, že mu soupeř vyrazil přední zuby poté, co ho hrubě urážel a myslel si, že je nezranitelný, náš pan poslaneček imunizovaný? Pravda, kterou já vidím na celé kauze je...

http://www.novinky.cz/domaci/243278-poslanec-babak-prisel-pri-rvacce-o-zuby.html

...že pýcha předchází pád. Že namistrované chování neroste do nebe a když narazí na strop, tak jdou zuby z huby. 

Takže je hezké, že pan Babák nepřeje svému soku osmileté odnětí svobody za vyražené přední zuby. Já jsem ale nezapomněl, jak se pan Babák choval a co předcházelo změnám jeho zubní karty. 

Jakkoliv tedy neschvaluji fyzické útoky na kohokoliv, tak rozumím tomu, že když někomu dojdou argumenty a je pod psychickým tlakem osobně přítomného borce borce borečka, že mu trošku "srazí hřebínek". Je mi líto, že při daném vracení páně poslance zpět na zem, si o tuto pomyslnou zem vyrazil zuby.

Ale v tomto případě je moje sympatie a podpora zcela na straně obviněného Jaroslava H. Pokud se v naší zemi politici chovají jako banda kleptomanských idiotů, a dokud budou nepokorně namistrovaní frajeři, tak doufám, že se najde víc takových Jardů, kterejm ujedou nervy. 

Násilí považuji za primitivismus. Ale na případu pana Babáka je zjevné, že někdy je potřeba použít primitivismu, abychom zpacifikovali primitiva. Jak říká staré úsloví: Nikdy se nehádejte s idiotem - stáhne vás na svojí úroveň a udolá vás svojí svojí zkušeností.

Jardo, jsi bohužel zářným příkladem někoho, kdo se takto nechal stáhnout. Držím ti palce a další politiky a borečky prosím inzultuj bez trvalých následků, bude to tak lepší pro všechny.

Když je doma málo řezali a neučili pokoře, je potřeba aby si touto cennou lekcí prošli alespoň v dospělosti.

Z vyjádření pana Babáka je bohužel zjevné, že svojí lekci nepochopil. Jakže se to říká nevzdělatelným lidem? Pokud Vám odpověď nebleskne hlavou okamžitě, můžete si zde vyhledat slovo "nevzdělatelný" a přečtěte si vše, co daná kategorie říká. :-) 

Autor: Puník Reichel | středa 4.7.2012 9:00 | karma článku: 25,61 | přečteno: 1413x
  • Další články autora

Puník Reichel

Omlouvám se, že jsem člověk

4.9.2015 v 10:22 | Karma: 23,72

Puník Reichel

Můj strach z utečenců

21.6.2015 v 12:32 | Karma: 20,40