Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Nový trend – umělé prsní bradavky!

Tak jsem brouzdal netem a narazil na zajímavý článek (http://www.zenyprozeny.cz/art/919-novy-hit-plastika-bradavek/) o tom, že Angličanky si začínají nechávat modelovat bradavky tak, aby vypadaly jako ty, co nosí Victoria Beckham.

www.zenyprozeny.cz

Tak je to tady. Obecný trend zvětšení ňader přesáhl svůj vrchol, nyní si dámy našich srdcí prý nechávají prsa spíše esteticky modelovat, někde mezi písmeny B a C. Nemusí být velká, hlavně aby byla hezká. Zaplať vám to, holky, Pánbu. Konečně tu nebudou pobíhat nepřirozená stvoření, štíhlá, dlouhá a prsatá tak, že by jim kdejaká kyprá šenkýřka mohla závidět.

Takhle to prostě v přírodě nefunguje. Buď je ženská štíhlá až hubená – a pak holt má menší prsa. Nebo je jí všude plno a pak i její vnady mají jaksi větší váhu. Zatímco ty dlouhé lákají na úzké prdky a mezery na čtyři prsty mezi nohama, ty široké na velká ňadra a klidné povahy a my chlapi jsme pak z toho bystrozrací, jako lišky bystroušky a nevíme co bychom radši.

Hybridním zkřížením těchto dvou ženských trendů pak vzniká trendy silikonová kráska, Bůh žehnej jejím játrům a dalším, jistě též velmi vytěžovaným orgánům.

Tedy ne, že by na takový hybrid nebyl hezký pohled, to bych lhal a vy to víte. Jenom konstatuji, že ženy, které se chtějí podobat retušovaným předlohám v časopisech hrají nerovnou hru s časem, kterou nemají šanci vyhrát. Jako bývalý grafik a stávající amatérský fotograf vím, o čem mluvím.

Takže zpátky k bradavkám. Pro dámy jsou dvě varianty – permanentní a dočasná. Permanentní spočívá v plastickém modelingu bradavek a dvorců, ta dočasná v zakoupení silikonových „protetických náhrad“ bradavek.

Předpokládám, že ty silikonové jsou praktičtější, jednak chrání opravdové bradavky před třením a jednak až se trendy změní, stačí je nenasazovat, nebo si koupit třeba svítící model, bude-li takový v módě.

S tím, jak do médií pronikají stále intimnější fotky slavných samiček a samečků, stávají se módními stále intimnější výstřelky. To, že se labioplastika změnila z něčeho, co usnadňuje ženám život v regulerní disciplínu plastické chirurgie, placenou již z valné části nikoliv zdravotními pojišťovnami, ale zámožnými dámami a dívkami vím, a přijal jsem to jako logické pokračování vývoje estetické chirurgie.

Ale bradavky? Vážně? Musím se s úsměvem ptát - co přijde dál? Barevné žaludy na penisech? Klitorisy světélkující podle míry vzrušení majitelky? Atomové konečníky? Ať už to znamená cokoliv... Začneme si prostě módně upravovat i orgány, které bychom cestou do práce na ostatní nevytáhli? A pokud tak učiníme, proč? Proč, když se s tím stejně nebudeme moci pochlubit?

Tedy uznávám , že ztopořenými bradavkami pod oblečením se ještě tak nějak pochlubit lze. I když normální chlap si řekne, že když je holce taková kosa, ať se tedy tepleji oblékne. Na rozdíl od žen ale, my chlapi se zimou smršťujeme.

Takže co si mám jako společensky bezradný sameček počít? Mám začít pracovat na optickém zmenšení své výbavičky? Nebo si naopak mám pořídit nějaké strap on dildo, a působit tak jako voják hradní stáže, mající před samičkami vždy k poctě zbraň? Mám si pořídit silikonový zadek a upnuté kalhoty?

Nevím. Před novými trendy zůstávám nechápavě stát a zírat. Na ty bradavky. Dovedete si představit to zklamání „skalního bradavkáře“, až rozbalí svou milou, ta zahodí dva kousky silikonu a řekne „Vem si mě!“? Samozřejmě přeháním. Ale zdá se mi, jakoby si ženy zvykly na to, že nás mohou klamat svým zjevem.

Počínaje make-upem s korektorem, líčením, lakem na vlasy, přes vysoký podpatek, vycpávky ramínek, push-up podprsenky typu Wonderbra, kalhotami střihu, který upraví křivky jenž považují za nespravedlivé... Až po barevné kontaktní čočky, barvení vlasů, nehtů, kůže, labioplastiky, UV tetování a podobně.

A víte co? Mě to baví. Neuráží mne, že ženy tohle všechno mohou a že to dělají. Sice jsou to drobné optické podvody, ale na druhou stranu když už si člověk vybere ženu, bere jí jako komplexního tvora i jeho drobnými výstřelkami, které dělá v podstatě pro nás. Pokud použiji komentář přírodopisného filmu, tak:

„Lidská samička je schopná udělat prakticky cokoliv, co jí odliší od jiných samiček stejného druhu. Nasazuje na sebe pestré kamínky a kovy, umně tkané látky, nanáší na sebe pachové esence, které samečkům lidského druhu voní. Lidská samička dbá na svůj vzhled, jak co se postavy týče, tak co se týče celé řady doplňků.“

„Souhrnně podobným řadám těchto doplňků lidé říkají móda a přestože chce každá samička být jiná, musí se držet v mantinelech těchto souhrnných podob, jinak je prohlášena za divnou, exkomunikována a musí si vybudovat vlastní komunitu lidských tvorů podobného smýšlení.“

„Je s podivem, že takto komplikovaně se množící  živočišný druh ještě nevyhynul. Přičítáme to především jisté houževnatosti a tvrdohlavosti, se kterou se jedinci tohoto druhu znovu a znovu pouštějí do svazků, které jsou objektivně vzato určeny k zániku, ale v jejichž praktikování tento druh exceluje natolik, že to v nezanedbatelném procentu svazků vede k povinutí mláďat a následnému víceméně harmonickému soužití obou nesourodých jedinců.“

Autor: Puník Reichel | úterý 27.7.2010 14:00 | karma článku: 20,83 | přečteno: 3742x
  • Další články autora

Puník Reichel

Moje poznámky k EET a kontrolním hlášení

Jako živnostník sleduji argumentaci obou stran pro i proti a přijde mi, že "proti" nejsou příliš jasně artikulované. Zároveň jako živnostník vím, že kontrola (čehokoliv) je důležitá a nepříjemná, ale bez ní to nejde.

4.2.2016 v 17:35 | Karma: 11,89 | Přečteno: 899x | Diskuse| Ostatní

Puník Reichel

Návod ke čtení "Je suis dobroser a tohle je mein kampf"

Toto je "reakce na reakci" kolegy Vladimíra Kroupy a zároveň veřejné vysvětlení toho, co v blogu "Je suis dobroser a tohle je mein kampf" vlastně je a co v něm vlastně není.

16.1.2016 v 12:50 | Karma: 12,14 | Přečteno: 1300x | Diskuse| Ostatní

Puník Reichel

Je suis dobroser a tohle je mein kampf

Začetl jsem se po delší době do příspěvků a názorů lidí v diskuzích pod různými články, a donutilo mne to se zamyslet nad tím, kde vlastně stojím já a můj národ. Jsem ten, co sere dobro a tohle je můj boj.

14.1.2016 v 23:24 | Karma: 18,76 | Přečteno: 1237x | Diskuse| Společnost

Puník Reichel

Omlouvám se, že jsem člověk

(Pozor, drastické fotky!) Snažím se denně sledovat dění kolem migrantů v Evropě. Snažím se mít střízlivý názor na věc, neměl jsem vyhraněný názor na pomoc uprchlíkům. Ovšem začínám najíždět na jiný režim.

4.9.2015 v 10:22 | Karma: 23,72 | Přečteno: 4259x | Diskuse| Ostatní

Puník Reichel

Můj strach z utečenců

Mí přátelé, mojí ženu nevyjímaje, se mě ptají, jaký mám názor na utečence. Odpovídám jim, že „komplikovaný“, protože v očekávaném rámci času, který na odpověď mám, bych jí nebyl schopen poskytnout v plné šíři.

21.6.2015 v 12:32 | Karma: 20,40 | Přečteno: 1225x | Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident má absolutní imunitu. Trump zaměstnal Nejvyšší soud, věří v průtahy

25. dubna 2024  19:09,  aktualizováno  21:06

Většina členů amerického Nejvyššího soudu se ve čtvrtek zdála být skeptická k argumentu...

Zatkněte propalestinské levicové fašisty, vyzývá demokratický kongresman

25. dubna 2024  20:44

Demokratický kongresman Adam Smith označil propalestinské demonstranty za „levicové fašisty“ a...

Pád zhýralého náměstka otřásl Moskvou. Pod Šojguem se houpe židle

25. dubna 2024

Premium Ruskou politickou scénu rozvířil největší korupční skandál od začátku války. Zatčení náměstka...

Trvalo to měsíc. Baltimore otevřel kanál pro lodě uvězněné po zřícení mostu

25. dubna 2024  19:34

Měsíc po zřícení přístavního mostu proplula nově otevřeným plavebním kanálem v Baltimoru první loď....

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2457x
Husákovo dítě, chorobnej optimista, příležitostnej salámista, bejvalej metalista, někdy divnej, určitě jinej, ale vždycky svůj. Živím se jako server administrátor, bavím se jako fotograf, výletník, komentátor a šašek.

Seznam rubrik